Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("HARICOT VERT")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 244

  • Page / 10
Export

Selection :

  • and

CARACTERISTIQUES QUALITATIVES DES VARIETES DE HARICOTS VERTS INTRODUITS EN UKRAINEMAGOMET LL; KOLOMATS'KIJ AV.1973; VISN. SIL'SKOGOSPODAR. NAUKY; U.R.S.R.; DA. 1973; NO 5; PP. 55-57; ABS. RUSSESerial Issue

COMPLETE HETEROLACTIC ACID FERMENTATION OF GREEN BEANS BY LACTOBACILLUS CELLOBIOSUS = FERMENTATION HETEROLACTIQUE TOTALE DES HARICOTS VERTS PAR LACTOBACILLUS CELLOBIOSUSCHEN KH; MCFEETERS RF; FLEMING HP et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 3; PP. 967-971; BIBL. 18 REF.; 5 FIG./4 TABL.Conference Paper

BIOCHEMICAL CHANGES ASSOCIATED WITH THE POD DEVELOPMENT OF FRENCH BEAN (PHASEOLUS VULGARIS L.) UNDER KUMAON HILL CONDITIONS. = MODIFICATIONS BIOCHIMIQUES ASSOCIEES AU DEVELOPPEMENT DES HARICOTS VERTS (PHASEOLUS VULGARIS L.) DANS LES CONDITIONS CLIMATIQUES DE KUMAON HILLPANT PC; MATHPAL KN.1982; JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY.; ISSN 0022-1155; IND; DA. 1982; VOL. 19; NO 3; PP. 100-103; BIBL. 21 REF.; 3 TABL.Article

CHANGES IN PRENEOPLASTIC RESPONSE TO AFLATOXIN B1 IN RATS FED GREEN BEANS, BEETS OR SQUASH. = MODIFICATIONS DE LA REPONSE PRENEOPLASIQUE A L'AFLATOXINE B1 CHEZ LES RATS NOURRIS AVEC DES HARICOTS VERTS, DES BETTERAVES OU DES COURGESBOYD JN; MISSLBECK N; STOEWSAND GS et al.1983; FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY.; ISSN 505927; GBR; DA. 1983; VOL. 21; NO 1; PP. 37-40; BIBL. 18 REF.; 1 FIG./5 TABL.Article

EFFECTS OF STEAM TREATMENT OF MEDIA ON GROWTH OF THREE VEGETABLE CROPSALLAN P; HOBSON JK.1979; GEWASPROD., CROP PROD.; ZAF; DA. 1979; VOL. 8; PP. 143-147; ABS. AFR; BIBL. 9 REF.Conference Paper

A RESEARCH NOTE. NUTRITIVE QUALITY OF LONG-DISTANCE SHIPPED GREEN BEANS FOR PROCESSING = NOTE DE RECHERCHE. VALEUR NUTRITIVE DES HARICOTS VERTS TRANSPORTES PAR BATEAU SUR UNE LONGUE DISTANCE, AVANT TRANSFORMATIONMASSEY LM JR.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 5; PP. 1564-1565; BIBL. 8 REF.; 2 TABL.Article

EFFECT OF DIFFERENT PRETREATMENTS ON THE QUALITY OF DEEP FROZEN GREEN BEANS AND CARROTS = INFLUENCE DE DIFFERENTS PRETRAITEMENTS SUR LA QUALITE DE HARICOTS VERTS ET DE CAROTTES SURGELESPALA M.1983; INTERNATIONAL JOURNAL OF REFRIGERATION; ISSN 0140-7007; GBR; DA. 1983; VOL. 6; NO 4; PP. 238-246; ABS. FRE; BIBL. 16 REF.; 11 FIG./5 TABL.Article

EFFECT OF WATER RINSING ON SODIUM CONTENT OF SELECTED FOODS = EFFET DU RINCAGE A L'EAU SUR LA TENEUR EN SODIUM DE QUELQUES PRODUITS ALIMENTAIRESVERMEULEN RT; SEDOR FA; KIMM SYS et al.1983; JOURNAL OF THE AMERICAN DIETETIC ASSOCIATION; ISSN 0002-8223; USA; DA. 1983; VOL. 82; NO 4; PP. 394-396; BIBL. 14 REF.; 3 TABL.Article

BOMBAGEN VON BOHNENKONSERVEN DURCH BACILLUS STEAROTHERMOPHILUS. = BOMBEMENT DES BOITES DE CONSERVES DE HARICOTS DU A BACILLUS STEAROTHERMOPHILUSBAUMGART J; HINRICHS M; WEBER B et al.1983; CHEMIE MIKROBIOLOGIE, TECHNOLOGIE DER LEBENSMITTEL; ISSN 0366-7154; DEU; DA. 1983; VOL. 8; NO 1; PP. 7-10; ABS. ENG; BIBL. 16 REF.; 3 TABL.Article

Technical note : the improvement of green colour of green beans by acidified bulk storage = Note technique : amélioration, par stockage en milieu acide, de la couleur des haricots vertsBASEL, R. M.Journal of Food Technology. 1983, Vol 18, Num 6, pp 797-799, issn 0022-1163Article

EFFECT OF SELECTED ORGANIC ACIDS ON THE PITTING OF TINPLATE CANS IN MODEL SYSTEMS = EFFET DE CERTAINS ACIDES ORGANIQUES SUR LA CORROSION, EN SYSTEMES MODELES, DES BOITES DE CONSERVE EN ETAINDAVIS DR; BREEDLOVE AL.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 4; PP. 1148-1156; 4 P.; BIBL. 20 REF.; 5 TABL.Conference Paper

GREEN VEGETABLE PROCESSING WASTEWATER CHARACTERISATION. = CARACTERISATION DES EAUX USEES DE TRAITEMENT DES LEGUMES VERTSVIRARAGHAVAN T; COCCI AA; LANDINE RC et al.1983; AGRICULTURAL WASTES.; ISSN 0141-4607; GBR; DA. 1983; VOL. 6; NO 2; PP. 115-125; BIBL. 4 REF.; 2 FIG./4 TABL.Article

STABILITY OF MANNITOL TO LACTOBACILLUS PLANTARUM DEGRADATION IN GREEN BEANS FERMENTED WITH LACTOBACILLUS CELLOBIOSUS = STABILITE DU MANNITOL VIS-A-VIS DE LA DEGRADATION PAR LACTOBACILLUS PLANTARUM, DANS LES HARICOTS VERTS FERMENTES PAR LACTOBACILLUS CELLOBIOSUSCHEN KH; MCFEETERS RF; FLEMING HP et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 3; PP. 972-981; 4 P.; BIBL. 13 REF.; 1 FIG./6 TABL.Article

DESHIDRATACION DE FRUTAS Y HORTALIZAS CON AIRE AMBIANTE. III. ENSAYOS COMPARATIVOS CON EL SECADOR SOLAR DE JUDIAS VERDES = SECHAGE, PAR L'AIR AMBIANT, DES FRUITS ET LEGUMES. III. ESSAIS COMPARATIF DE SECHAGE SOLAIRE DES HARICOTS VERTSPINAGA F; CARBONELL JV; MADARRO A et al.1983; REVISTA DE AGROQUIMICA Y TECNOLOGIA DE ALIMENTOS; ISSN 0034-7698; ESP; DA. 1983; VOL. 23; NO 2; PP. 251-261; ABS. ENG; BIBL. 20 REF.; 7 FIG. /1 TABL.Article

Effect of microwave blanching on the quality of frozen green beans = Effet du blanchiment aux microondes sur la qualité des haricots surgelésGULLETT, E. A; ROWE, D. L; HINES, R. J et al.Canadian Institute of Food Science and Technology journal. 1984, Vol 17, Num 4, pp 247-252, issn 0315-5463Article

FERMENTATION CHARACTERISTICS OF HETEROLACTIC ACID BACTERIA IN GREEN BEAN JUICE = CARACTERISTIQUES DE FERMENTATION DES BACTERIES HETEROLACTIQUES DANS LE JUS DE HARICOT VERTCHEN KH; MCFEETERS RF; FLEMING HP et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 3; PP. 962-966; BIBL. 15 REF.; 2 FIG./8 TABL.Conference Paper

DRYING BEHAVIOR OF FRESH GREEN BEANS IN AN INERT MEDIUM FLUIDIZED BEDABBASI SOURAKI, B; MOWLA, D.Journal of food processing and preservation. 2008, Vol 32, Num 5, pp 697-718, issn 0145-8892, 22 p.Article

Relationships between sensory and objective measures of postharvest quality of snap beans as determined by cluster analysis = Détermination, par analyse «en grappe», de corrélations entre les évaluations sensorielles et objectives de la qualité, après récolte, des haricots mange-toutRESURRECCION, A. V. A; SHEWFELT, R. L; PRUSSIA, S. E et al.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 1, pp 113-123, issn 0022-1147, 5 p.Article

Effects of salts added after cooking on the texture of canned snap beans = Effets des sels ajoutés après cuisson sur la texture des haricots mangetout en conserveVAN BUREN, J. P.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 3, pp 910-912, issn 0022-1147Article

Efficiency of three harvesters and their effect on quality on raw and processed snap beans = Aptitude de trois récolteuses et leurs effets sur la qualité des haricots mange-tout crus et transformésGONZALEZ, A. R; SISTRUNK, W. A; MARX, D. B et al.HortScience. 1983, Vol 18, Num 5, pp 742-745, issn 0018-5345Article

Changes in texture of green peas during freezing and frozen storage = Modifications de la texture des haricots verts au cours de la congélation et du stockage frigorifiqueHUNG, Y. C; THOMPSON, D. R.Journal of food science. 1989, Vol 54, Num 1, pp 96-101, issn 0022-1147Article

Essential elements and cadmium and lead in fresh, canned and frozen green beans (Phaseolus vulgaris L.) = Teneurs en éléments trace essentiels, en cadmium et en plomb, des haricots verts (Phaseolus vulgaris L.) frais, en conserve ou surgelésLOPEZ, A; WILLIAMS, H. L.Journal of food science. 1985, Vol 50, Num 4, pp 1152-1157, issn 0022-1147Article

Comparing flame and mechanical deaeration of high vacuum canned green beans and apple slices = Comparaison du dégazage mécanique ou sous vide des conserves de haricots verts ou de tranches de pommes conditionnées sous vide pousséHAMBLIN, C. L; HEIL, J. R; MERSON, R. L et al.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 2, pp 425-428, issn 0022-1147Article

Dégradation des chlorophylles des haricots verts congelés plus ou moins blanchis. Relation entre les facteurs températures-durée d'entreposage et le maintien de la qualité de haricots verts congelés non blanchis destinés à l'appertisationPHILIPPON, J; ROUET-MAYER, M. A.1984, 116 p.Report

Comparaison des cinétiques de deux voies de dégradation des chlorophylles chez des haricots verts congelés blanchis ou non blanchis = Compared kinetics of two ways of chlorophyll degradation in blanched or unblanched frozen green beansABBAS, J; ROUET-MAYER, M. A; PHILIPPON, J et al.Lebensmittel - Wissenschaft + Technologie. 1989, Vol 22, Num 2, pp 68-72, issn 0023-6438Article

  • Page / 10